Sneller leren omdat het leuk is

ABC Maestro is ontworpen om spelenderwijs te leren typen. Het bevat een verscheidenheid aan letter-, woord-, spelling- en cijferoefeningen die perfect samengaan met het Clevy Keyboard. Deze oefeningen bevatten heldere, visueel aangepaste afbeeldingen. Ook is er auditieve ondersteuning waardoor het een constructieve feedbackfunctie heeft, iets wat essentieel is bij leerprocessen.

 

Leerlingen met speciale onderwijsbehoeften

Het programma is speciaal ontworpen voor leerlingen met speciale onderwijsbehoeften die leren schrijven, typen en lezen en is een uitstekende oplossing voor mensen met aandachts- en concentratiemoeilijkheden, problemen met de fijne motoriek, oogcoördinatie en visuele perceptie. De oefeningen zijn daarnaast erg zinvol voor gebruikers met verminderde cognitieve vaardigheden, dyslexie, of een combinatie van een aantal van deze problemen.

Op behoefte aanpasbare software

De ABC Maestro software biedt een breed scala aan geïndividualiseerde instellingen die volledig kunnen worden aangepast voor elke leerling, afhankelijk van hun behoeften. Beginnend met eenvoudigere activiteiten, zijn de oefeningen zodanig gestructureerd dat ze geleidelijk steeds uitdagender worden, waardoor het een leermiddel is waarmee gebruikers hun vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen.

Demo versie

Zowel beschikbaar als versie voor thuis (1 gebruiker) als voor in het klaslokaal (3+ gebruikers).
Download hier onder vrijblijvend een demo versie!

Download de demo!