• Doelgerichter onderwijsDoor onze unieke IT oplossingen

    Klaar voor het onderwijs van morgen met onze Clevy leer- en hulpmiddelen en efficiënte opslag en beheer mogelijkheden voor laptops en tablets

    Bekijk alle educatieve producten
  • Kwalitatieve zorgMet innovatieve IT oplossingen

    Die speciaal zijn ontwikkeld voor veeleisende medische omgevingen, bijdragend aan een betere omgeving voor patiënten en zorgprofessionals

    Bekijk alle medische producten

Over ons

bncpandBNC Distribution is opgericht in 2000 als dochteronderneming in de Bossers & Cnossen Group. We zijn van start gegaan op de educatieve markt met het distribueren van ons eigen merk Clevy. Anno 2013 is Clevy wereldwijd verkrijgbaar.

Met de jaren zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met het distribueren van een selecte groep medische IT producten, afkomstig van hoogwaardige leveranciers wereldwijd.

Educatie

Op de markt van educatie voert BNC Distribution haar eigen merk Clevy. Deze productgroep biedt oplossingen voor spelenderwijs leren, assistive technology en low vision keyboards die wij zelf ontwikkelen. Daarnaast bieden we oplossingen voor multiple device management in het digitaal klaslokaal.

Healthcare

Op de Healthcare markt voorzien wij ziekenhuizen en tandartspraktijken van medisch gecertificeerde hardware. Speciaal ontwikkelde producten voor de medische markt worden door ons geselecteerd waarbij wij hoge eisen stellen aan kwaliteit, efficiëntie en hygiëne. Met ons huidig productportfolio van hoog kwalitatieve producten groeit de inbreng van BNC Distribution in de Nederlandse en Belgische zorgmarkt.

Bossers & Cnossen

Moederbedrijf Bossers & Cnossen is één van de grootste hardware- en diensten leveranciers voor de non-profit en de groot zakelijke markt in het noorden van Nederland. De focus is gericht op het inrichten van de totale IT-omgeving.

bnc-logo