Vacature Junior Productmanager Benelux

Rejoignez-nous et élargissez notre base de clients!

Internationaal zaken doen, daar krijgen wij energie van! Dat gebeurt meestal vanuit ons kantoor in Groningen, maar ook reizen we naar onze wederverkopers of klanten toe. In deze rol breng je speciaal ontwikkelde hardware onder de aandacht bij bijzondere werkomgevingen, zoals tandartsen en ziekenhuizen. Je bouwt een eigen klantenbestand op en onderhoudt contact met onze resellers. We breiden onze dienstverlening uit in Europa, waarbij jij je zal gaan richten op de Benelux.

Je verkent de markt en brengt prospectieve klanten in kaart. Ook onderhoud je het contact met onze huidige klanten, voor wie we altijd klaar staan. Wij geloven namelijk dat een goede aftersales één van de beste marketingtools is. Loyaliteit en goede communicatie zijn daarbij sleutelwoorden, wat leidt tot lange termijn samenwerkingen. Je gaat doelgericht te werk, speelt in op leads en zet aanvragen door naar je collega’s op kantoor.

BNC Distribution

Bij BNC Distribution, dochteronderneming van Bossers & Cnossen. vind je veel afwisseling in je taken en werk je samen met enthousiaste collega’s! Ons kleine team bestaat uit een jonge hechte en flexibele groep mensen, zodoende is er volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden onze organisatie het leukste bedrijf om in te werken! Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij plezier in je werk dan ook erg belangrijk.

Jij…

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Hebt relevante klantcontactervaring;
  • Bent ondernemend en overtuigend;
  • Beheerst zowel de Nederlandse,
  • Engelse als de Franse taal uitstekend;
  • Bent ongeveer 32 uren per week beschikbaar;
  • Kunt goed omgaan met de vrijheid om je eigen werk in te delen.

Enthousiast geworden?
Lijkt het je gaaf om ons merk te vertegenwoordigen en de Europese markt te veroveren? Dan zijn we op zoek naar jou. Graag zien we jouw klantcontactervaring helder weergegeven in het CV. Heb je eerst nog een vraag over de vacature, dan kun je ons uiteraard bellen!

Acquisitie n.a.v. vacatures wordt niet op prijs gesteld